Er det dyrt?

Er det dyrt? Og hvem er kunderne?

PRISEN

...det afhænger af, hvor meget hjælp I har brug for

...køb 3 timers rådgivning for kr. 2.500, en måneds projektassistance for kr. 5.000 eller få din egen marketingafdeling for kun kr. 10.000,- om måneden ...

Det vigtige er her, at vi fra starten aftaler en fast ramme, så du hele tiden kan være sikker på, at dit marketingbudget holdes indenfor de rammer, som du har defineret. Aftalen er fleksibel - du kan til hver en tid ændre og justere på det aftalte, så den marketingassistance du får, passer præcis til din virksomhed.

KUNDERNE

VI HJÆLPER:

Virksomheder der har brug for en forlænget arm til deres egen marketingafdeling - i perioder

De virksomheder som selv har en marketingafdeling, og som i perioder har brug for enten marketing-konsulenthjælp eller grafisk assistance, kan indgå en aftale om, at vi sidder ude hos jer i en periode eller er til rådighed et fast antal timer om ugen. For eksempel i forbindelse med produktlanceringer, messer eller lign.

 

Virksomheder der vil bruge os som deres marketing/reklameafdeling - outsorucing

De virksomheder som ikke selv har en marketingafdeling eller en grafisk designer, kan indgå en aftale med os. Vi kan være jeres marektingafdeling. I betaler kun for det antal timer i bruger - og binder jer ikke til et fast antal. I justerer selv timeantallet efter behov. På den måde får I jeres egen marketingafdeling på deltid - til en pris vi aftaler.

 

Virksomheder der vil bruge os som grafisk bureau

De virksomheder der ved, hvad de vil, og som selv har en marketingafdeling, kan vælge at bruge os som grafisk/kreativt bureau. Vi kommer med oplæg på de kampagner, som virksomheden ønsker, men rådgiver også om alternative løsningsforslag, hvis kunden ønsker det.

SKRIV TIL OS

Vi vender hurtig tilbage