Hvad kan vi?

MARKEDSFØRINGEN AF EN VIRKSOMHED OG DENS PRODUKTER

KRÆVER OVERBLIK, STRAM STYRING OG DISCIPLIN.

DIGITAL MARKEDSFØRING

Hjemmesider, elektroniske nyhedsbreve og brochurer, Sociale Medier, mobil markedsføring m.v.

Opsætning af hjemmesider, men også videreudvikling af eksisterende hjemmesider og nyhedsbreve, tager højde for både navigationen på siden, indholdet og det visuelle aspekt.

Vi arbejder med en række forskellige CMS systemer og samarbejder med en række virksomheder, som har specialiseret sig i søgemaskineoptimering og mobile tjenester.

Vi arbejder aktivt med brug af Sociale medier, som f.eks facebook, LinedIn, Instagram m.v.
Alt sammen for at opnå den størst mulige effekt af den elektroniske markedsføring.

OFFLINE MARKEDSFØRING

Annoncer, brochurer, flyere, designlinie, messer, udstillinger, events m.v.

Produktionen af off line materialer tager altid højde for den virksomhed, som er afsender af materialet. Inden vi starter den kreative proces, er branchen, målgruppen og formålet med markedsføringstiltaget fastlagt, således at vi sikrer, at vi rammer modtageren i øjenhøjde - med det rette budskab, til den rette modtager, på det rette tidspunkt.

SAMARBEJDSPARTNERE

Med en bred vifte af samarbejdspartnere, med forskellige specifikke kompetencer, kan vi sikre, at markedsføringaktiviteterne er af højeste kvalitet; altid gennemtænkte og fagligt funderet. Fordelen ved at samle alle marketingaktiviteter et sted er, at det er nemmere at styre både indhold og det visuelle udtryk stramt.

Ring på tlf. 4062 7718 hvis du vil tale med en af vores eksisterende kunder - for at få af vide, hvad de får ud af at samarbejde med os. Du er også velkommen til at sende os en besked.

SKRIV TIL OS...