Markedsføring der er til at betale

Markedsføring der er til at betale

DET HANDLER OM AT FOKUSERER INDSATSEN, OG VÆLGE DE RIGTIGE TILTAG. DET HANDLER OM AT SE UDFORDRINGEN I AT FÅ PENGENE TIL AT STRÆKKE LANGT

Markedsføring handler ikke nødvendigvis om store flotte - og ofte dyre - kampagner.

Markedsføring for mindre og mellemstore virksomheder handler i højere grad om at vælge - og ikke mindst vælge fra.

Med få penge på budgettet er det nødvendigt at vælge hvem man vil sælge sine produkter til, og dernæst, hvordan man vil nå dem. Det handler om at være vedholdende.

Vi er specialister i markedsføring af - og reklame til - mindre og mellemstore virksomheder. Vi synes rent faktisk, at det er sjovt at optimere og få det bedste ud af selv meget begrænsende budgetter.

Vil du gerne have hjælp eller rådgivning, eller vil du bare gerne høre, om vi mon også kan hjælpe dig, så ring til os på tlf. 40 62 77 18 eller send en mail på henriette@th-m.dk, så ringer vi til dig.  Det er i hvert tilfælde ganske gratis at spørge.

Du kan også læse mere om vores forskellige løsningsmodeller HER, bl.a. kan du få din helt egne reklame- eller marketingafdeling for kun kr. 15.000,- om måneden.

For at give dig en ide om, hvad tingene kan koste, har vi opstillet en række ca. priser. Priserne kan dog sagtens variere afhængig af hvordan samarbejdet strikkes sammen(om det er en enkelt opgave eller et fast samarbejde).

SKRIV TIL OS

Så finder vi ud af om vi også kan hjælpe dig