Om THM

OM TORNGAARD HEINEMANN

Reklame, marketing og kommunikation i øjenhøjde

MARKETING ERFARING

THM er et reklame- og marketingbureau, som de sidste 18 år har hjulpet en lang række virksomheder med at få styr og struktur på deres markedsføringsaktiviteter - både online og offline - som marketinghjælp, marketingchef, grafisk assistance og projektleder.

FAGLIG INDSIGT

Vi har mange års erfaring med rådgivning og planlægning af kampagner, grafisk design, konceptudvikling og udvikling af hjemmesider - herunder både strategiudvikling, indhold og udseende.

Vi arbejder udfra en kommunikationsteoretisk baggrund. Det betyder, at vores faglige viden og baggrund er i orden. Vi har en omfattende værktøjskasse, som vi gør brug af, når vi løser kommunikationsopgaver. Vores løsninger bygger på faglig indsigt.

KLART BUDSKAB

Vores fokus er “markedsføring i øjenhøjde”. Vi fokuserer på at ramme modtageren i øjenhøjde - med simple klare budskaber. Vi forsøger ikke at gøre det hele mere kompliceret end det egentlig er.

VI ER STOLTE AF BÅDE VORES KUNDER OG RESULTATER

Vil du gerne tale med en af vores kunder, for at høre hvad de får ud af samarbejdet, og hvorfor de har valgt at bruge os som samarbejdspartner, så ring på tlf. 4062 7718 eller skriv til os.

SKRIV TIL OS...

Vi vender hurtigt tilbage